Nenad Mihajlovic.com Bodybuilding Champion, Balkan Champion
September 06, 2010, 08:12:09 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Novi smiley pack [konacno] i Quick Reply sa mnogo vise opcija. Pozdrav svima. Gaga

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Sta uzeti?  (Read 473 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
80m83rMan
BB Pocetnik
*

bombermanzajecar@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #15 on: February 24, 2010, 05:03:33 pm »

Trenutno koristim: Biotech L-Glutamin 500g, Biotech Amino ST 5300, Biotech Vitabolik 30 t. i protein ISO Sensation 93
HANS
2STRUKI - Balkan and Serbian Champion
Administrator
BB Sampion

NEXT EUROPEN CHAMPION

bilderana@hotmail.com bilderana@yahoo.com
View Profile WWW Email
« Reply #16 on: March 09, 2010, 09:19:02 pm »

http://www.sann.net/shop/index.php?main_page=index&cPath=19&zenid=6bs7q997tkdp13ik7l23rupnr5

sta mislite o ovim stvarima

MajorSoul
Global Moderator
BB Takmicar

View Profile
« Reply #17 on: March 10, 2010, 09:22:34 am »

Zvuci dobro Smiley

Trebalo bi i da radi posao Wink

I will eat your soul
VladaBG
BB Pocetnik
*

View Profile Email
« Reply #18 on: May 20, 2010, 12:37:19 am »

Pozdrav svima Smiley

Ukoliko imate viška vremena i želje molio bih da mi odgovorite na sl. pitanja.

Imam 22 godine (ove godine punim 23), visok sam 185 i imam 92kg. Sada sam se dosta ugojio pošto sam uvek na relaciji 82-86kg što za moju gradju je OK, pošto se gojim u stomaku samo, ruke, glava i noge su uvek isti Smiley

Da ne tupim previše, hoću da počnem da "dižem tegove" jbg početnik sam, kupio sam bucice baš ovakve http://fizickovaspitanjemssjpa.files.wordpress.com/2009/02/bucice.jpg i krenuo sa osnovnim vežbama. Tako već vežbam nekih 3 meseca i zaista se vide rezultati, ruke su počele da "otiču" razvijaju se bicepsi tj formiraju se kao i ostali mišići.

E sada mene interesuje šta bih ja mogao da počnem da uzimam za dalji uspešni razvoj mog vežbanja. Da se odmah razumemo hoću samo da "lepo" izgledam, dakle BB-ovanje me ne interesuje, već hoću samo da imam lepe razvijene bicepse i tricepse i to bi bilo to, ovo napominjem da bi vama bilo lakše da mi preporučite te preparate ukoliko ima veze sa tim šta ja u stvari hoću da postignem vežbanjem.

Kažem opet, početnik sam nikad ništa nisam ni uzimao niti čuo, prelistao sam ovaj forum ali pošto ništa ne znam zašta su koji preparati pa morate mi malo "nobovski" objasniti, evo šta hoću:

Preparat:

1. Sagorevač masti, dakle da izgubim ovu stomačinu i viška sala koji se nataložili preko zime

2. Nešto šta će mi pomoći da mi mišići na rukama i ledjima budu jači, tj da ne se ne "omlitave" posle vežbanja, ne znam da li me razumete!?

3. Šta mi vi preporučujete kao početniku još!?

Eto to bi bilo to, iz Beograda sam i bilo bi lepo da mi ostavite ovde i poruku gde mogu da pazarim te stvarčice kao i neke okvirne cene da znam.

Hvala vam puno unapred, i samo vežbajte Wink
MajorSoul
Global Moderator
BB Takmicar

View Profile
« Reply #19 on: May 20, 2010, 01:05:15 pm »

E sada mene interesuje šta bih ja mogao da počnem da uzimam za dalji uspešni razvoj mog vežbanja. Da se odmah razumemo hoću samo da "lepo" izgledam, dakle BB-ovanje me ne interesuje, već hoću samo da imam lepe razvijene bicepse i tricepse i to bi bilo to, ovo napominjem da bi vama bilo lakše da mi preporučite te preparate ukoliko ima veze sa tim šta ja u stvari hoću da postignem vežbanjem.

Kao prvo dobrodosao na forum.

Ako hoces da imas samo "lepe" ruke tj misice na rukama onda ti nikakav preparat ne treba jer samim vezbanjem mozes da postignes rezultat. Jedino sto ce ti trebati jesu jos par bucica sa vise kilograma jer jedne nisu dovoljne.
Ako vezbas kuci preporucio bih ti da radis sklekove i ako imas mogucnosti da radis zgibove i propadanje.

1. Sagorevač masti, dakle da izgubim ovu stomačinu i viška sala koji se nataložili preko zime.

Stomak je jedan od najvecih problema kod svih ljudi koji se odjedanput ugoje i naravno tesko ga je skinuti. Jedino pravo sredstvo jeste promena ishrane tj izbacivanje "junk food" hrane i ubacivanje kvalitetne hrane. Drugo sto mogu da ti preporucim jeste da kupis pojas http://sport2000.rs/proizvodi/fitness/accessories/rehabilitation/10150-pojas-za-mravljenje
(kosta oko 500din ) koji ces staviti kad vezbas i koji ce ti pomoci da se vise znojis u tom predelu i samim tim i da skidas salo.
Od preparata mozes da uzimas bilo sta sto je na bazi L-karnitina jer on najbolje ubrzava metabolizam i pomaze da se skine visak kilograma (on ti naravno nece pomoci ukoliko ne regulises ishranu). Evo ti link gde mozes da vidis neke:
http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.browse&category_id=23
Animal Cuts jeste skup ali radi posao.

2. Nešto šta će mi pomoći da mi mišići na rukama i ledjima budu jači, tj da ne se ne "omlitave" posle vežbanja, ne znam da li me razumete!?

Ono sto ti trazis jeste recimo ovo: http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=291&category_id=34&keyword=pump
Mada ih imas dosta. Sto se mene tice, meni ti preparati nisu na spisku jer ti srce pumpa krv brze i vrsis opterecenje na njega. Ako zelis moje misljenje kloni se ovih preparata. Radi vise, vezbaj (zgibovi, sklekovi, propadanje) i posle nekog vremena ce ti samo telo zadrzati oblik koji zelis.
[/quote]

3. Šta mi vi preporučujete kao početniku još!?
Ono sto svima toplo preporucujem jesu Whey proizvodi http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.browse koji ti popunjavanju praznine koje ne uneses ishranom.
Takodje ne bi bilo lose da uvedes neko trcanje u program jer ce ono najbolje da ti skine salo koje ti je visak Smiley

I will eat your soul
VladaBG
BB Pocetnik
*

View Profile Email
« Reply #20 on: May 20, 2010, 06:47:19 pm »

Hvala puno na detaljnom odgovoru.

Ovaj preparat za jačanje mišića ću preskočiti jer škodi srcu, a meni je zdravlje na prvom mestu a izgled na drugom Wink

Imam još par pitanja....

1. Ishranu sam već redukovao (da bi smršao), dakle već nedelju dana ne jedem slatko u bilo kakvim oblicima, pecivo (hleb, burek, kifle sve što je testo), makarone, rezance, gazirane i ne gazirane sokove sam takodje izbacio od napitaka pijem zeleni čaj i običnu vodu, ne jedem masnu hranu i hranu koja u sebi sadrzi dosta skroba kao što je pasulj, krompir, grašak...
Jedem više ribe i to obarene u slanoj vodi, verliki sam mesožder tako da jedem sve od mesa, osim pašteta i kobasica...
Vidim da si mi preporučuio Whey, jel možeš da mi objasniš zašta je to konkretno korisno i zar se neću ugojiti od toga!?

MajorSoul
Global Moderator
BB Takmicar

View Profile
« Reply #21 on: May 21, 2010, 07:39:30 am »

Nema problema tu smo da pomognemo. Smiley

Nadam se da ne preterujes sa zelenim cajem jer on ti dosta moze odmoci ako ga pijes u velikim kolicinama (2 solje dnevno su ok, vise od toga izbaci).
Sto se tice Whey-a od njega se definitivno neces ugojiti jer je on protein i pijes ga u kombinaciji sa vodom. On ne radi po principu "gainera" tako da nemas sta da brines, a da budemo iskreni ni gainer te nece ugojiti osim ako ne jedes ko slon i njega dodas na svu tu hranu Wink

I will eat your soul
MajorSoul
Global Moderator
BB Takmicar

View Profile
« Reply #22 on: June 02, 2010, 10:42:33 am »

Uzeo sam gomilu suplemenata. Cim stignu slikacu i postavicu da vidite Cheesy

I will eat your soul
kostavr
BB Pocetnik
*

View Profile Email
« Reply #23 on: July 13, 2010, 03:25:33 pm »

Prvo da se predstavim pa onda da postavim pitanje.Ja  sam Kosta,grad Vranje imam 26 godina i od skora sam poceo da se bavim rekreativno dizanjem tegova.Visok sam 182 cm imam nekih 70 kg.E sad pitanje kako do mase? Najbolji recept?Postavio sam u voj temi pitanje zato sto me interesuju suplementi,sta je najbolje koristiti ako se zna da vec koristim creatine monohydrate firme Ultimate nutrition.Znaci sta jos dodati?
gisha
BB Pocetnik
*

View Profile Email
« Reply #24 on: July 15, 2010, 10:52:43 am »

imam jedan malo weci problem.....
visok sam 192 i tezak 97kg, e sad to i ne bi bilo toliko strasno da mi se masne naslage ne taloze samo na stomaku , a u poslednje wreme su pocele i na grudima,nesrazmerno sam gradjen*(ruke su mi tanke a ramena uska).....
 Poceo sam pre 2 nedelje u kucnoj warijanti da radim sklekowe i trbusnjake trenutno radim 2x10 skleka i 2x30 trbusnjaka swake weceri.....ali ne wodim nesto preterano racuna o ishrani...... pokusawam da stignem do 5x10 skleka i 5x30 trbusnjaka swakog jutra i weceri u naredna 2-3 meseca.....nemam nameru da uzimam neke preparate za sagorewanje masti, niti da idem u teretanu...
Nemam pojma koliko je owo dobra warijanta....i zanima me ako neko zna da mi ostawi neki program koji je dobar za regulisanj telesne tezine......Studiram medicinu tako da znam da trebam da potrosim wise nego sto pojedem ali tako i znam stetna dejstwa nekih preparata ....Pogotowo to da ne bi trbalo da ih uzimam sada.....   pored izgubljene tezine woleo bih da znam kako da rasirim ramena i da nabacim malo mase u rulu(npr. koji tip wezbi je za definiciju a sta za masu).Uz swe owo imao sam powredu ruke tj. prelom jedne od kostiju koje ulaze u zglob lakta,pri tome je doslo do ostecenja nekih ligg. i misicnih wlakana koja se tu nalaze, tako da mi je desna ruka nesto slabija od lewe.... Grin Grin Grin

Sta ciniti? Pitanje je sad?Huh?
HANS
Administrator
BB Sampion

NEXT EUROPEN CHAMPION

View Profile WWW Email
« Reply #25 on: July 15, 2010, 10:59:29 pm »

Prvo da se predstavim pa onda da postavim pitanje.Ja  sam Kosta,grad Vranje imam 26 godina i od skora sam poceo da se bavim rekreativno dizanjem tegova.Visok sam 182 cm imam nekih 70 kg.E sad pitanje kako do mase? Najbolji recept?Postavio sam u voj temi pitanje zato sto me interesuju suplementi,sta je najbolje koristiti ako se zna da vec koristim creatine monohydrate firme Ultimate nutrition.Znaci sta jos dodati?

pa moja preporuka je da uzmes uz kreatin dextrozu  ,glutamin , amino kiseline

HANS
Administrator
BB Sampion

NEXT EUROPEN CHAMPION

View Profile WWW Email
« Reply #26 on: July 15, 2010, 11:03:07 pm »

imam jedan malo weci problem.....
visok sam 192 i tezak 97kg, e sad to i ne bi bilo toliko strasno da mi se masne naslage ne taloze samo na stomaku , a u poslednje wreme su pocele i na grudima,nesrazmerno sam gradjen*(ruke su mi tanke a ramena uska).....
 Poceo sam pre 2 nedelje u kucnoj warijanti da radim sklekowe i trbusnjake trenutno radim 2x10 skleka i 2x30 trbusnjaka swake weceri.....ali ne wodim nesto preterano racuna o ishrani...... pokusawam da stignem do 5x10 skleka i 5x30 trbusnjaka swakog jutra i weceri u naredna 2-3 meseca.....nemam nameru da uzimam neke preparate za sagorewanje masti, niti da idem u teretanu...
Nemam pojma koliko je owo dobra warijanta....i zanima me ako neko zna da mi ostawi neki program koji je dobar za regulisanj telesne tezine......Studiram medicinu tako da znam da trebam da potrosim wise nego sto pojedem ali tako i znam stetna dejstwa nekih preparata ....Pogotowo to da ne bi trbalo da ih uzimam sada.....   pored izgubljene tezine woleo bih da znam kako da rasirim ramena i da nabacim malo mase u rulu(npr. koji tip wezbi je za definiciju a sta za masu).Uz swe owo imao sam powredu ruke tj. prelom jedne od kostiju koje ulaze u zglob lakta,pri tome je doslo do ostecenja nekih ligg. i misicnih wlakana koja se tu nalaze, tako da mi je desna ruka nesto slabija od lewe.... Grin Grin Grin

Sta ciniti? Pitanje je sad?Huh?

1 gresku koju pravis je ta da svaki dan radis sklekove
previse preopterecujes iste misicne partije da bi doslo do napretka moras  1 misicnu partiju da radis na svakih  tj. min 48 h a max. 5 dana
svaki dan raditi isto to  je ogromna greska ,posto kazes da imas problem sa mastima morao bi da  smanjis unos masti   ,uh. , a da pojacas unos proeina  i da  se bacis na nek i kardio trening , bicikla ,trcanje ,steperi itd.

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: